Αποστολή και επιστροφές

Αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από την αποθήκη της pack better στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης δεν καλείται να πληρώσει τυχόν εισαγωγικούς δασμούς  ή φόρους για την παραγγελία του.

Πολιτική επιστροφής

Η παραγγελία μου είναι ελλαττωματική ή χτυπημένη.

Αν η παραγγελία σας φτάσει ελλαττωματική ή χαλασμένη θα σας την αντικαταστήσουμε. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο αποστολής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική παραγγελία.  Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε! θα σας παρακαλούσαμε να έχετε τον αριθμό παραγγελίας σας και καθαρές φωτογραφίες της ζημιάς.

Αλλαγή γνώμης

Ως βιώσιμη επιχείρηση αποθαρρύνουμε τις επιστροφές λόγω αλλαγής γνώμης. Λαμβάνοντας υπόψιν τον αντίκτυπο κάθε επιχειρηματικής που απόφασης παίρνουμε από περιβαλλοντικής άποψης, οι διαδικτυακές επιστροφές είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον. Σας ενθαρρύνουμε να ψωνίζετε πιο έξυπνα και να αγοράζετε ότι χρειάζεστε. Πριν ολοκληρώσετε μια παραγγελία βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα σωστά προϊόντα και πληρούν σε μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις σας, συζητώντας με την εξυπηρέτηση πελατών της σελίδας μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα πριν κάνετε μια παραγγελία.

Αν παρ’ όλ’ αυτά για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου ή επιστροφής χρημάτων. Τυχόν μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Πριν ολοκληρώσετε μια παραγγελία

Μετρήστε τις διαστάσεις των προϊόντων σας για να βεβαιωθείτε ότι θα χωρέσουν στις συσκευασίες μας. Σας προτείνουμε να πάρετε μεγαλύτερο μέγεθος αν δεν είστε σίγουροι για την χωρητικότητα της σακούλας. Οι διαστάσεις κάθε προϊόντος αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

Διαδικασία επιστροφών

Αν έχετε παραλάβει μια παραγγελία και συνειδητοποιήσετε ότι το μέγεθος του προϊόντος είναι λάθος τότε πρέπει να επιστραφεί εντός 10 εργάσιμων ημερών. Παρακαλείσθε να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία και μόλις λάβουμε το προϊόν θα σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος.